, , , , , , ,

Haber: Entertainment Weekly ile Ateşi Yakalamak'tan ilk görüntüler...


Entertainment Weekly bu haftaki kapağını Ateşi Yakalamak'a ayırmış. Ayrıca filme ait ilk görüntüler ile Jennifer Lawrence, Sam Claflin, Francis Lawrence ve Nina Jacobson ile yapılan röportajları da yayınladı. Filmin, ülkemizde 22 Kasım 2013'te vizyona girmesi planlanıyor. Eh, on ay beklemek yerine filmin ilk görüntüleri ve röportaja göz atabilirsiniz ;) Yazının devamı bol fotoğraf ve bol spoiler içerir, uyarmadı demeyin ;)


   "Bunlar, savaşın içinde yetişen, fiziksel ve duygusal olarak birini sevemeyecek çocuklar." diyor Jennifer Lawrence, Açlık Oyunları'nda başlayan 12. Mıntıka'nın savaş yorgunu Katniss, Peeta ve çocukluk arkadaşı Gale arasındaki aşk üçgeni hakkında. "Katniss bir çocuğa aşık olamayacağını düşünüyor çünkü her gün, hayatta kalmakla ilgili endişeleniyor. Ve ormanda arkadaşıyla buluşup öpüşme pratiği yapan, normal bir 16 yaşındaki kız olamaz çünkü yaşadıkları dünya böyle değil."


   "Jen ile Liam'ın aralarındaki kimya inanılmaz!" diyor yönetmen Francis Lawrence. "Katniss'in Toplama'da seçilmesinden önce, güzel bir sahneleri var ki bu çektiğimiz ilk sahneydi. Ve Gale'in kırbaçlanmasından sonra getirildiği bir sahne var ve bu da yalnız oldukları, gerçekten hoş bir sahne."
   "Bu, Katniss'in hem Peeta'ya hem Gale'e karşı hissettiği çekimi anlamanız gereken kitap." diyor yapımcı Nina Jacobson.


   "Baskı, baskı ve baskı var." diyor iyi huylu Sam Claflin, 4. Mıntıka'nın karizmatik altın çocuğu olma yolunda ilerlemesi hakkında. "Twitter'dayım ve birçok insan 'Sakın bunu batırma, yoksa seni öldürürüz.' şeklinde yazıyor. İnsanlar, benim Finnick’in olması gerektiği kadar seks tanrısı olamayacağımdan endişeleniyor. Tamı tamına dört ay boyunca tavuk ve kuşkonmaz dışında bir şey yemedim. Sadece hamburger ve bira istiyorum."





Röportajın orijinaline bakmak isteyenler buraya tık yapabilirler :)
Çeviri bana aittir, alırken link belirtin lütfen.



Paylaş:

2 yorum:

  1. daha çok var filme yaaa =( fotoğraflar da bomba gibi özellikle finnickin olduğu foto =)

    YanıtlaSil