, , , , ,

Yorum: Once Upon A Time - Season 2, Episode 13


3 haftalık aradan sonra Once Upon A Time yeni bölümünü yayınladı. Hem Rumpel'ın oğlunu bulmak için Emma'yla kasabadan ayrılmasını hem de kasabaya yeni gelen elemanın neler yapacağını merakla bekliyordum.
Devamı spoiler içerir.
  • Bölüm aslında Emma'nın pusulayı aldığı devin yani Anton'un geçmişi üzerinden gidiyor. Cora tarafından bu dünyaya getiriliyor ve Charming'i görünce deliye dönüp intikam almaya çalışıyor. Bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu ve devin neden böyle davrandığını öğreniyoruz.
  • Her dizi yorumumda yaptığım gibi bölümün bombasına geçiyorum :) Anton, kalan son sihirli fasülyeyi çıkarıyor. Kendi dünyalarına dönmek için bir şansları olabilir mi acaba? :)
  • Cora'nın planının da bu olduğunu öğrenince biraz tereddüte düşseler de ellerine kazmayı alıyorlar ve kazmaya başlıyorlar.
  • Kasabaya yeni gelen eleman bir türlü rahat durmuyor. Hafızasını kaybetmiş Belle ile kasaba dışındakilere burada olanları anlatmaları mümkün, ama önce kasabada neler döndüğünü öğrenmeleri gerekecek.
  • Rumpelstiltskin'in oğlunu bulma macerasına geçecek olursak... Emma, Henry'yi de alıyor yanına ve kasabadan ayrılıyorlar. Hava alanındaki güvenlikten geçerken, biraz sorun yaşasalar da (Rumpel kısa süreliğine de olsa şalı çıkarmak zorunda kalıyor.) uçağa biniyorlar. Bir de Rumpel'ın kasaba dışında büyü yapamama gibi bir sorunu var, bu durumdan aşırı derecede rahatsız olduğu belli. Kullandıkları hava yolu şirketini de es geçmemek gerek tabii; Ajira Havayolları. Hem LOST'un Hurley'si/Once Upon A Time'ın Anton'ının hem de bu havayolunun aynı bölümde geçmesi, sonraki bölümler için bir işaret olabilir mi? :D


Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder