, , , ,

Tanıtım: Morgan Rhodes - Yıkılan Krallıklar (Falling Kingdoms, #1)


Goodreads Puanı: 3,82 (3.650 oy)
Orijinal Adı: Falling Kingdoms
Yayınevi: Dex Yayınları
Prenses: Lüks bir dünyada şımartılarak büyütülmüş Cleo, uzun zaman önce yeryüzünden silinip gittiği düşünülen büyünün peşinde, zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda.

Asi: Haksızlıklar yüzünden öfkeden deliye dönen Jonas, ülkesinin sefalet içinde kalmasına neden olan baskıya karşı ayaklanıyor ve hiç tahmin etmediği bir görev üstleniyor.

Büyücü: Kraliyet ailesinin bir ferdi olan Lucia, geçmişi hakkındaki gerçeği ve sahip olacağı kehanet edilen doğaüstü gücünü keşfediyor.

Veliaht: Şiddetle büyüyen ve fetih için eğitilen, kralın ilk çocuğu Magnus, yüreğin kılıçtan daha keskin olabileceğini anlıyor.

Mitika’nın üç krallığında da büyü uzun zaman önce unutulmuştu. Şimdi, barışın hüküm sürdüğü yılların ardından, ölümcül bir huzursuzluk içten içe, bir hastalık gibi yayılıyor. Her bir krallığın lideri güç için savaş baltasını çıkardı, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Krallıklar yıkılacak. Peki ama her şey yıkıldıktan sonra kim zaferle ayakta kalacak?
Konuşan Kitaplar olarak yakında Dex etiketiyle raflardaki yerini alacak olan bir kitabı, Yıkılan Krallıklar'ı inceleyeceğiz. Şimdilik kitabın kapağını, tanıtım yazısını ve yazar tanıtımını paylaşıyoruz. Yorumlar ve daha fazlası için takipte kalın! ;)


Yazar Hakkında: Morgan Rhodes Ontario, Kanada'da yaşamaktadır.  Çocukluğundan beri prensleri ve iki krallığı ateş soluyan ejderhalardan ve kara büyücülerden kurtaran kılıçlı bir prenses olmak istemiştir. Onun yerine yazar olmuştur, bu da prenseslik kadar iyi fakat daha az tehlikelidir. Yazmak dışında fotoğraf çekmekten, gezmekten ve reality şovlarından hoşlanır. Ayrıca her türlü kitabı son derece seçici olsa da istekli bir şekilde okur. Başka bir isim imzasıyla bir sürü romanın uluslararası çok satan yazarı olmuştur. Yıkılan Krallıklar yazdığı ilk high fantasy'dir.


post signature
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder