, , , ,

Tanıtım: Kass Morgan - 21. Gün (The Hundred, #2)

Goodreads Puanı: 3,79 (2.514 oy)
Orijinal Adı: Day 21
Yayınevi: Go Kitap
Çeviri: Arın Zengin
Liste Fiyatı: t 17,00
Sayfa Sayısı: 312
DÜNYA’DA YALNIZ OLDUKLARINI SANIYORLARDI.

YANILMIŞLARDI.

The 100 grubunun Dünya’ya ayak basmasının üzerinden 21 gün geçmiştir. İçlerinden birinin uğradığı ölümcül saldırının ardından Dünya’da yalnız olmadıklarını anlayan grup üyeleri yaşadıkları şoku atlatamadan birer birer hastalanmaya başlarlar. Belirtiler radyasyon zehirlenmesini işaret etmektedir. Aynı gün ele geçirecekleri Dünyalı kızın onlara söyleyeceği çok şey vardır. Onların, Dünya’ya ayak basan ilk Koloniciler olmadığı gibi…

WELLS, grubun güvenliğini sağlamak için canla başla çalışırken CLARKE diğer Kolonicileri bulmak için kamptan ayrılacak, BELLAMY ise ne pahasına olursa olsun kız kardeşini bulacaktır. Gemide kalan GLASS ise hayatının aşkı ile kendi hayatı arasında bir seçim yapmak zorundadır.

New York Times çoksatarı THE 100 kitabının devamı olan 21. Gün’de sırlar bir bir açığa çıkarken inançlar sınanıyor ve ilişkiler sınavdan geçiriliyor.
The 100'ı birkaç hafta önce okuyup yorumlamıştım; yorumu için şuraya tıklayabilirsiniz. İki kitap arasında uzun bir zaman beklemeyeceğim için oldukça memnunum. Yayınevi kitabı orijinal kapağıyla çıkardığı için de ayrıca mutluyum ^_^ Muhtemelen daha sonra dizi afişli kapağı da çıkarırlar diye düşünüyorum, tıpkı ilk kitapta yaptıkları gibi. Büyük bir okur kitlesi -ben de dahil ;)- kitabı orijinal kapağıyla edinmişti, onların da isteklerini göz önünde bulundurup kitabı orijinal kapakla çıkarmalarına sevindim.

Serinin ikinci kitabı 21. Gün çok yakında raflardaki yerini alacak. Kitabı merakla beklemekteyim :)

post signature
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder